Konga bicycles logo
Facebook Flickr Twitter

TILAAMINEN

Haluatko omien mittojesi mukaan valmistetun polkupyörän?

1. Aluksi on hyvä miettiä hieman millaiseen käyttöön tarvitset pyörää. Haluatko päästä luontoon etsimään uusia polkuja maastopyörällä vai nautitko enemmän sileästä asfaltista renkaidesi alla? Vai ovatko mutkittelevat pienet soratiet sittenkin enemmän sinun juttusi? Oli pyörän tarve millainen tahansa, autamme mielellämme sinua toteuttamaan sen. Laita rohkeasti sähköpostia, niin vastaamme muutaman päivän sisällä.

2. Mikäli olet tyytyväinen tarjottuun kokoonpanoon ja hinnoitteluun, lähetämme sinulle 400 € ennakkomaksun*. Ennakkomaksun maksamalla varmistat paikkasi jonossa.

3. Seuraavaksi käymme läpi pyörän mitoituksen ja geometrian joko sähköpostitse, puhelimitse tai ihan kasvotusten kahvikupin ääressä.

4. Pyörän mitoituksen ja geometrian jälkeen valitsemme yhdessä käytettävät materiaalit sekä paneudumme rungon yksityiskohtiin tarkemmin. Mikäli haluat ajovalmiin pyörän, valitsemme tässä vaiheessa myös käytettävät osat pyörään.

5. Hieman ennen rungon rakentamisen aloittamista käymme kanssasi läpi suunnitelmat sekä päätämme lopullisen värityksen/pintakäsittelyn. Rungon rakentaminen kestää noin viikon ja maalaukseen on hyvä varata aikaa vielä toinen viikko. Rungon rakentamisen vaiheita on helpointa seurata Flickristä.

6. Tässä vaiheessa lähetämme laskun maksettavasta loppusummasta.

7. Rungon saavuttua maalauksesta kasaamme se valitsemillasi osilla, mikäli olet tilannut ajovalmiin pyörän. Pyörän valmistumisesta ilmoitetaan joko sähköpostilla tai puhelinsoitolla.

8. Valmis pyörä/runko toimitetaan haluamaasi osoitteeseen tai sovitaan noudosta Mikkelistä tai Mäntyharjulta.

*Ennakkomaksu kattaa konsultoinnista ja hankittavista materiaaleista koituvia kuluja. Ennakkomaksua ei palauteta, mikäli päätät perua tilauksen.

 

Takuu

Konga Bicycles lupaa rungolle 25 vuoden takuun normaalissa käytössä valmistusvirheitä kohtaan. Putkimateriaaleja sekä erillisiä komponentteja koskevat niiden valmistajien myöntämät takuut.

Takuu ei koske väärinkäytöstä johtuvia vaurioita, normaalia kulumista, eikä huollon laiminlyönnistä johtuvia vaurioita. Takuu ei myöskään koske sopimattomien tai väärin asennettujen osien aiheuttamia vaurioita. Rungon tai haarukan muokkaaminen, kuten kiinnikkeiden tai korvakkeiden poistaminen päättää takuun.